Unna Nordic

on Kotimainen Premium -hoitolasarja,

jonka pääraaka-aineet ovat peräisin Suomalaisesta luonnosta.
Sarjan inspiraation lähteenä ovat kotimainen metsä
ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon.
Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, jotka vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä Suomen vaihtelevassa ilmastossa.

Vastuullisesti valmistetut vegaaniset Unna Nordic tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta, ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa sekä ihon omaa mikrobistoa tukevia prebiootteja. Tuotteissa on hyödynnetty myös hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa. Laadukkaat Unna Nordic tuotteet ovat tehokkaita ja turvallisia Sinulle ja ympäristöllesi. Tuotteet valmistaa suomalainen Naviter omalla tehtaallaan Helsingissä.

Ekopharma

on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.