Kynnet

Geelikynnet/huolto

Käytämme rakennekynsien tekoon rakennegeeliä, jolla omiin kynsiin saadaan lisää pituutta ja vahvuutta. Rakennekynnet ovatkin helppo tapa saada kauniit, huolitellut ja kestävät kynnet.

Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen.

Huom! Extra pitkät kynnet tai lisäväri +5€

79€/65€

Oman kynnen geelaus/huolto

Oman kynnen vahvistus eroaa perinteisistä rakennekynsistä siinä, että geeliä käytetään vain omien kynsien päälle, eikä kynsiin rakenneta lisäpituutta. Vahvistus on hyvä vaihtoehto sinulle, joka tarvitset kestolakkausta vahvempaa tukea kynsiisi. Vahvistus voidaan tehdä niin pitkille, lyhyille, kuin hauraillekkin kynsille.
Rakennegeeli kovetetaan led/uv lampulla, ja sen päälle voidaan tehdä halutessa vielä geelilakkaus. Vahvistus kestää kynsissä noin 3-4 viikkoa.

50€/60€

Yhden kynnen korjaus

15€

Geelikynsien poisto

25€

Kestolakkaus (yksivärinen tai ranskalainen manikyyri)/huolto

Blue sky- kestolakkaus on kaunis, kiiltävä ja omaa kynttä suojaava lakkaus, joka kestää kynsissä n.2-4viikkoa. Lakka kovetetaan Led-valolla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. 

40€/45€

Kestolakkaus (useammalla värillä tai koristeluilla)/huolto

Blue sky - kestolakkaus on kaunis, kiiltävä ja omaa kynttä suojaava lakkaus, joka kestää n. 2-4 viikkoa. Lakka kovetetaan Led-valolla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat.

45/50€

Kestolakkaus varpaille/huolto

Blue sky- kestolakkaus on kaunis, kiiltävä ja omaa kynttä suojaava lakkaus, joka kestää n. 2-4 viikkoa. Se kovetetaan Led-valolla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat.

40/45€

Kestolakkausten poisto


20€