Kasvojen laitehoidot

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito puhdistaa ja kuorii ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoitomuoto on allergiaystävällinen eikä ole kivulias. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta. Sarjahoitona saadaan kuitenkin parhaimmat tulokset (esim. 4- 6 hoitokertaa).

Tähän hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta käsittely, sekä naamio ja ihotyypille sopivat voiteet.

70€

Kiinteyttävä ultraääni

Ultraääni on solutasolla tapahtuvaa hierontaa. Se on mekaanista värähtelyä, joka saa solutoiminnan vilkastumaan, jolloin myös aineenvaihdunta vilkastuu. Kiinteyttävällä ultraäänihoidolla kohotetaan ja kiinteytetään ihoa, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita. Tulokset näkyvät parhaiten sarjahoitona. 

Tähän hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ultraääni käsittely, sekä naamio ja ihotyypille sopivat voiteet

39€

Neulaton meosterapia

Neulattoman mesoterapian avulla voidaan hoitaa erilaisia iho- ongelmia aina ryppyjen häivytyksestä akneihon hoitoon.

 Hoidon teho perustuu menetelmään, jonka avulla soluväleihin saadaan imeytettyä tehoaineita sähkömagneettisen aallon avulla. 

Neulaton mesoterapia parantaa erinomaisesti esimerkiksi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa kannattaa tehdä 2-5 kerran sarjahoitona. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää esimerkiksi: kosteuttavia, kiinteyttäviä, ihon väriä parantavia, talin tuotantoa rauhoittavia tai ihon kollageeni tuotantoa elvyttäviä tehoaineita.

Tähän hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, neulatonmesoterapia käsittely, naamio, sekä ihotyypille sopivat voiteet.

89€