Kasvohoidot

Elegia-Kasvohoito 75min

Elegia kasvohoito räätälöidään aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Jokaiseen Elegia-kasvohoitoon kuuluu asiakkaan toiveiden kartoitus, jonka avulla varmistetaan paras mahdollinen hoitokokonaisuus asiakkaalle ja juuri hänen iholleen.

Elegia-kasvohoidot ovat loistava valinta sinulle, joka tulet ensimmäistä kertaa kasvohoitoon tai et ole aivan varma vielä mitä juuri sinun ihosi kaipaa.

Tähän Elegia-kasvohoitoon kuuluu asiakkaan toiveiden kartoitus, alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta ja ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja ihotyypille valitut seerumi ja voiteet.

79€

Elegia All inclusive kasvohoito 90min

Elegia kasvohoito räätälöidään aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Jokaiseen Elegia- kasvohoitoon kuuluu asiakkaan toiveiden kartoitus, jonka avulla varmistetaan paras mahdollinen hoitokokonaisuus asiakkaalle ja hänen iholleen.

 Elegia-kasvohoidot ovat loistava valinta sinulle, joka tulet ensimmäistä kertaa kasvohoitoon tai et ole aivan varma vielä mitä juuri sinun ihosi kaipaa.

Tähän Elegia-kasvohoitoon kuuluu asiakkaan toiveiden kartoitus, alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta ja ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja ihotyypillesi valitut seerumi ja voiteet, sekä valintasi mukaan joko jalkahieronta tai intialainen päähieronta.

89€

Unna Nordic PIHLA - Kosteuttava kasvohoito

Tämä kasvohoito toteutetaan kotimaisella Unna nordic kasvohoito sarjalla, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. 

Hoidossa käytettävät tuotteet pitävät sisällään muun muassa kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta. Pihla - kasvohoito on todellinen tehokosteutus kasvoille.

Tähän hoitoon kuuluu alkupuhdistus, PHA- kuorinta, kosteuttavat hoitovedet, kosteuttavat kasvo- ja silmänympärys seerumit ja öljyt, kosteuttava naamio, hieronta, sekä ihotyypin mukaiset voiteet.

89€

Ekopharma Clear skin - puhdistava kasvohoito

Tämä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvö se on stressaantuneelle, tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito sopii aknesta kärsivälle, runsaasti talia erittävälle iholle tasapainottamaan ja puhdistamaan ihoa.

Tähän hoitoon kuuluu tehokas alkupuhdistus. syväpuhdistus aktiivihiili kuorinnalla, sekä kirkastava, ihoa avaava ja uudistumista edistävä kemiallinen kuorinta. Kasvohoito sisältää myös mekaanisen puhdistuksen, rauhoittavan kasvonaamion ja ihotyypille sopivat seerumin ja kasvovoiteen.

79€

Ekopharma Sensitive skin - kasvohoito herkälle iholle

Tämä kasvohoito toteutetaan hellävaraisella ja hajusteettomalla mustikka ja herukka hoitolinjalla, jotka ovat suunniteltu hoitamaan herkkää ihoa.

Hajusteettomat hoitotuotteet suojaavat ja hoitavat herkkää ihoa tuoden ihoon sen kaipaamaa kosteutta sekä vahvistavat ihon luonnollisia suojamekanismeja.

Tähän hoitoon kuuluu alkupuhdistus, herkälle iholle suunniteltu rakeeton entsyymikuorinta, kosteuttava, ihoa suojaava seerumi, kasvohieronta ja kasvonaamio. (Hoito ei sisällä mekaanista puhdistusta.)

69€

K- surgery kemiallinen happokuorinta

Kemiallinen happokuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide monien eri iho-ongelmien hoitoon. Kemiallinen happokuorinta nopeuttaa ihosolujen luonnollista uusiutumista ja kuolleiden solujen eli ihon sarveiskerroksen poistumista. Iholta poistetaan ylimääräinen karhea eloton kerros ja vahvistetaan ihon dermistä, joka takaa iholle elinvoiman. Kuorinnan jälkeen ihon laatu paranee ja iho on tasaisempi, kiinteämpi sekä kirkkaampi.

Kemiallisissa kuorinnoissamme käytetään K-surgeryn ammattikäyttöön tarkoitettuja aineita, ja tämän vuoksi hoidot ovat tehokkaita ja samalla turvallisia.

Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä ja toimintaa. Parhaat ja pitkäkestoiset tulokset saadaan kuitenkin sarjahoidolla (3-6 hoitoa 1-2 viikon välein).

89€