Hieronnat

Klassinen hieronta 60min/30min

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten käsittelyä. Hieronnalla voidaan laukaista erilaisia jännitystiloja, helpottaa kipuja, vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta.

Klassinen hieronta on kevyempää kuin esimerkiksi urheiluhieronta.

50€/30€

Kokovartalohieronta kuorinnalla

Kokovartalohieronta, johon kuuluu myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava kuivaharjaus kuorinta. 

60€

Aromaattinen kokovartalohieronta 60min/ selän hieronta 30min

Aromaattinen hieronta on koko keholle tehtävä lempeä hieronta. Käsittely on klassista hierontaa kevyempi. Vaikutus perustuu eteeriseen öljyyn, jonka asiakas valitsee tarpeensa mukaan. Käsittely on erittäin miellyttävä ja rentouttava. Aromaterapia sopii hyvin mm. stressiin, lihasjumeihin, turvotuksiin ja aineenvaihdunnan ongelmiin. 

60€/40€

Kuumakivihieronta 60min/30min

Kuumakivihieronta on miellyttävä lihaksia rentouttava tehokas hoito, jossa yhdistyy kiven lämpö ja paine, mutta myös klassinen hieronta. 

65€/45€

Intialainen päähieronta 30min

Intialaisen päähieronnan avulla voit antaa huolien ja stressin haihtua harteiltasi. Intialainen päähieronta on rentouttava hoito, ja sopii niin stressin poistoon, rentoutumiseen, päänsärkyyn, migreeniin, hartiaseudun kireyksiin, aineenvaihdunnan vilkastumiseen, unenlaadun parantamiseen kuin itsensä hemmotteluun 

35€