Henkilökunta

Tanja SKY-CIDESCO Kosmetologi & Ripsiteknikko (Äitiyslomalla)

Olen valmistunut vuonna 2017 Suomen kosmetologi yhdistyksen koulusta SKY-Cidesco kosmetologiksi, sekä kouluttautunut vuonna 2015 ripsiteknikoksi. Perustin Kauneushuone elegian vuonna 2018 ja yrittäjyys onkin ollut elämäni parhaita päätöksiä.. Teen monipuolisesti kaikkia valikoimastamme löytyviä hoitoja. Erityisen lähellä sydäntäni ovat ripsienpidennykset, hieronnat sekä kasvohoidot. Haluankin tarjota asiakkailleni aina rentouttavan ja viihtyisän kokemuksen. Asiakas on tervetullut meille juuri sellaisena kuin on. Tervetuloa niin uudet, kuin vanhatkin asiakkaat! 

Sofia Kosmetologi & Kynsiteknikko

Olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2021 ja kouluttautunut myös syksyllä 2021 kynsiteknikoksi. Palveluihini kuuluvatkin monipuolisesti erilaiset kosmetologin palvelut, kuten kasvohoidot, jalkahoidot, vartalohoidot, hieronnat, sokeroinnit, kestovärjäykset, kestolakkaukset, sekä rakennekynnet. Kauneus ja hyvinvointi ovat intohimoni ja olleet aina lähellä sydäntäni. Saan mieletöntä energiaa, kun asiakas lähtee kotiin hymyillen ja tyytyväisenä. Tervetuloa! 

Niina Kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2022. Palveluvalikoimaani kuuluvat monipuolisesti kaikki kosmetologin palvelut, kuten kasvohoidot, jalkahoidot, hieronnat ja sokeroinnit. Työskentelyni on rauhallista ja asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottavaa. Tärkeintä minulle työssäni on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvä olo ja tarjoan myös hiljaisia hoitoja. Unohda kiire ja tule rentoutumaan.

Oona Kosmetologi & Ripsiteknikko

Olen viimeisen vuoden kosmetologiopiskelija Hyvinkäältä. Teen kosmetologin työtä koulun ohella kevytyrittäjänä. Työssäni pyrin tekemään parhaani asiakkaan tarpeet huomioiden. Parasta työssäni on asiakastyytyväisyys ja alan monipuolisuus. Teenkin monipuolisesti erilaisia kosmetologin hoitoja, ja ripsienpidennyksiä, joihin olen kouluttautunut keväällä 2021. Omassa työssä kehittyminen on minulle tärkeää. Odotan innolla tapaamistamme. 


Laura Kosmetologi opiskelija & Ripsiteknikko

Olen toisen vuoden kosmetologiopiskelija Tuusulasta ja olen kouluttautunut myös ripsiteknikoksi syksyllä 2021. Toimin kevytyrittäjänä kouluni ohessa, Olen energinen ja sosiaalinen persoona. Minulle työssä tärkeää on sen monipuolisuus ja se, kun saan toteuttaa asiakkaan toiveet.