Hampaiden valkaisu

Megawhite hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on hoito, joka vaalentaa hampaat poistamalla värjäytymiä LED-valon ja valkaisugeelin avulla. Tehokas LED-valo aktivoi geelin, joka valkaisee sekä puhdistaa hampaita, hapettamalla molekyylit, jotka aiheuttavat hampaiden keltaisen sävyn.
Käsittelyllä on mahdollista saavuttaa jopa 3-8 astetta vaaleammat hampaat. Hoitotulos on kuitenkin aina yksilöllinen ja riippuu asiakkaan hampaiden rakenteesta.

Megawhite valkaisugeelin pääaineena toimii hampaita puhdistava ja valkaiseva soodakarbonaatti. Geeli ei sisällä lainkaan peroksidia ja on tämän vuoksi luonnonmukainen tuote eikä vahingoita hampaiden omaa kiillettä. Näin ollen Megawhite valkaisu on täysin turvallinen toimenpide.

 Suositeltu aikaväli hampaiden valkaisulle on 3-5 kuukautta.
Ikäraja toimenpiteelle on 18-vuotta. Hampaidenvalkaisua ei voida tehdä raskaana olevalle, imettävälle, tai valoallergikolle. Myös syöpä, hammasraudat, suusairaudet, ientulehdukset, hammaskivi, melanooma ja suuhun juuri tehdyt kirurgiset toimenpiteet ovat este toimenpiteelle.

120€

Megawhite hampaiden valkaisu konsultaatio

15 minuutin konsultaatioaika, jossa ammattilaisen kanssa käydään läpi hoidonkulkua, hoitoon liittyviä esteitä, sekä hoidon sopivuutta asiakkaalle. Konsultaatio käynti on ilmainen, eikä edellytä hampaiden valkaisuajan varaamista. 

0€