Elämyshoidot

Elegian elämyshoidot ovat hemmottelevia, rentouttavia, ja rauhoittava. Ne ovat loistavia valintoja itsensä hemmotteluun tai lahjaksi toiselle. Voit ostaa hemmotteluhoidot myös lahjakorttina VERKKOKAUPASTAMME

Mommy to be - Hemmottelupaketti tulevalle äidille 

Tähän ihanaan hemmottelupakettiin kuuluu rentouttava kasvohoito sekä kevyt jalkahoito. Kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys suomalaisella luonnonkosmetiikalla.

Mommy to be hoidossa kasvoille tehdään alkupuhdistus, heleyttävä kuorinta, ihana kasvohieronta sekä ihotyypille sopiva naamio ja voiteet. Jalat saavat kuorinnan ja pitkän rentouttavan hieronnan. Kynsien lakkaus asiakkaan pyynnöstä veloituksetta.

Pääpainona tässä hoidossa on rentoutuminen, ihon freesaus & turvotuksen poisto. Ihana lahja idea esimerkiksi babyshower juhliin tai vaikka itselle äitiysloman kunniaksi.

109€

Bride to be - Hemmottelupaketti tulevalle morsiammelle 

Tähän hemmottelupakettiin kuuluu rentouttava ja ihoa kirkastava kasvohoito, kulmien ja ripsien kestovärjäys, sekä kynsien kestolakkaus.

Bride to be - hoidossa kasvoille tehdään alkupuhdistus, heleyttävä kuorinta, ihana kasvohieronta sekä ihotyypille sopiva naamio ja voiteet. Tämän lisäksi hoidossa tehdään asiakkaan toiveen mukaiset kestovärjäykset, sekä kestolakkaukset. 

Pakettia voidaan räätälöidä asiakkaan toiveen mukaan.

119€

Unna Nordic - metsäelämys

Tähän elämyspakettiin kuuluu rentouttava selän hieronta, käsihieronta ja Unna nordicin oma erityinen metsäelämys kasvohoito.

Hoito aloitetaan rentouttavalla selän hieronnalla, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla turve-hiilikuorinnalla, kosteuttavilla mahla hoitovesillä ja seerumeilla, havumetsältä tuoksuvalla kasvohieronnalla, sekä viilentävällä kasvonaamiolla ja käsihieronnalla. 

Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla lasillisen kuplivaa juomaa. Kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa myös lämpimiä kiviä. Tämä hoito on todellinen elämys kaikille aisteille

99€

Rauha - rentouttava hierontaelämys

Tähän hemmottelevaan elämyspakettiin kuuluu rentouttava kokovartalohieronta, sekä kasvojen ja pään hieronta.

Rauha - hierontaelämyspaketti onkin siis lempeää ja rauhoittavaa hemmottelua päästä varpaisiin, jonka aika ylimääräinen stressi vapautuu.

Hoidossa voidaan käyttää aromaattisia tuoksuja asiakkaan toiveiden mukaan.

89€